Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Αγοράζοντας μία λαμπάδα από το ΜΚΟ «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»΄, το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, βοηθάμε στο πρόγραμμα ανέγερσης κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης για νέους με νοητική υστέρηση.

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος είναι η μελλοντική διαβίωση των νέων όταν οι γονείς θα είναι βιολογικά απόντες. Το πρόγραμμα ανέγερσης κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης προσφέρει στα ενήλικα «παιδιά» με νοητική υστέρηση μία αξιοπρεπή διαβίωση στο μέλλον. Ήδη από το Μάρτιο του 2006 λειτουργεί η πρώτη κατοικία η οποία εξασφάλισε σε 9 άτομα με νοητικά προβλήματα μια ασφαλή και υποστηριζόμενη διαμονή.

Αγοράζοντας λαμπάδες – οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 5 έως 10 ευρώ περίπου – συνεισφέρουμε στην ανέγερση δύο ακόμα κατοικιών. 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

Gallerie de Beaute : The Mall Athens, Athens Heart Factory Outlet Αεροδρόμιο, Athens Metro Mall, Αχαρνές, Ίλιον, Κορυδαλλός, Μελίσσια, Μοσχάτο

Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης : Ν. Σμύρνη, Κηφισιά, Golden Hall

ΑΒ Βασιλόπουλος : Εθνική, Ελληνικό, Βάρη, Πεύκη, Ψυχικό, Χαλκίδα, Ράδιο City, Μακεδονία, Πύργος, Πάτρα

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ΜΚΟ «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» μπορείτε να βρείτε στο www.ergastiri.org και στο 210.2484541-2.

Σχολιάστε

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί