Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου 2011, όλος ο κόσμος του ποδηλάτου θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις με ποδήλατα, αλλά και να πάρουν μέρος σε πολλά διαδραστικά παιχνίδια.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, στατικά, ποδήλατα πίστας, χώματος και πόλης ανακαλύπτοντας ποιο είδος ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, και μαθαίνοντας τα πάντα γύρω από τα διάφορα περιφερειακά και αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή με το ποδήλατο πιο ευχάριστη. Αυθεντικά και σπάνια ιστορικά μοντέλα από όλο τον κόσμο βρίσκονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους , για να ξεναγήσουν το κοινό στην ιστορία του αγαπημένου δίκυκλου.

Ξεχωριστές δραστηριότητες έχουν ετοιμαστεί για μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου. Μέσα από την ενέργεια «Μάθε ποδήλατο», και υπό την καθοδήγηση γνωστών Ελλήνων και ξένων ποδηλατών, οι λιλιπούτιοι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να ποδηλατούν χωρίς βοηθητικές ρόδες, και να παραλάβουν το αντίστοιχο δίπλωμα συμμετοχής. Ακόμη, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν σε συναρπαστικές… «κόντρες» μέσω μόνιτορ, στα οποία θα προβάλλονται τα χιλιόμετρα και οι χρόνοι επίδοσης του καθενός, αλλά και να μάθουν όλα τα μυστικά για τη συντήρηση και το service ενός ποδηλάτου.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Αρέσει σε %d bloggers: