Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Baby Bazaar

Άνοιξε η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα για να χαρίσετε, να ανταλλάξετε, να πουλήσετε ή να αγοράσετε βρεφικά και παιδικά παιχνίδια, ρούχα, έπιπλα, ακόμα και να βρείτε την κατάλληλη baby sitter και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τις ανάγκες των παιδιών σας!

Πόσες μαμάδες δεν ευχήθηκαν κάποια στιγμή να υπήρχε ένας τρόπος να μη γεμίζουνε τις αποθήκες και τα ντουλάπια τους με πράγματα του παιδιού που ελάχιστα χρησιμοποίησαν και δεν χρειάζονται πια! Ειδικά για όλα εκείνα που δεν μπορούν να πεταχτούν στα σκουπίδια είτε γιατί δεν ανακυκλώνονται, είτε επειδή κόστισαν αρκετά χρήματα για να αγοραστούν. Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς τους εκατοντάδες χιλιάδες γονείς, ή αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που απλά ψάχνουν οικονομικές λύσεις για όσα χρειάζονται για το παιδί τους, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα: ήρθε το Babybazaar.gr!

Τo Βabybazaar.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος όπου μπορεί κανείς να βάλει εντελώς δωρεάν μια αγγελία για να προσφέρει ή να βρει κάτι που χρειάζεται για το παιδί του εύκολα και οικονομικά. Η κεντρική ιδέα είναι μία: το δικό σου άχρηστο ίσως είναι το δικό μου χρήσιμο!

Οι αγγελίες είναι κυρίως για προϊόντα ελάχιστα χρησιμοποιημένα ή ακόμα και καινούργια που για κάποιον λόγο δεν χρησιμοποιήθηκαν. Δώρα που δεν ήταν κατάλληλα, ρούχα ή παπούτσια που δεν είναι στο σωστό μέγεθος, παιχνίδια που δεν είναι στην προτίμηση του παιδιού σας, είδη εγκυμοσύνης ή βρεφικά είδη που δε χρειάζεστε πια – όπως ένας αποστειρωτής ή μια αλλαξιέρα – στο Babybazaar.gr θα τα βρείτε όλα!

Μια γρήγορη πλοήγηση στο Babybazaar.gr θα σας δείξει πόσο εύκολα μπορείτε να αναζητήσετε ό,τι χρειάζεστε, να βάλετε με τον πιο απλό τρόπο την δική σας αγγελία και να χαρίσετε αυτό που σας περισσεύει ή να πουλήσετε κάτι που θεωρείτε ότι έχει κάποια αξία. Επιπλέον, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όσους προσφέρουν υπηρεσίες baby sitting ή να καταχωρήσετε εσείς τη δική σας σχετική αγγελία. Και το πιο σημαντικό: όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Αρέσει σε %d bloggers: