Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Οι «Βραδιές Γονέων», αρχίζουν την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης (ΣΕΠ&Ε).

Οι εισηγήτριες Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, PhD, Licensed NPL Trainer, Μαρία Κουτσαύτη, M.Sc., Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας και Αγγελική Χούγια, M.A., Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια απαντούν σε ερωτήματα που αφορούν σε νήπια, παιδιά και εφήβους με στόχο να δημιουργήσουν συνθήκες αρμονικών σχέσεων στην οικογένεια.

Αν σας απασχολούν θέματα όπως, το παιδί μου :

  • Δεν με ακούει και κάνει ό,τι θέλει
  • Δεν διαβάζει, δεν τρώει, δεν κοιμάται
  • Έχει άγχος για τις εξετάσεις
  • Δεν μπορεί να αποφασίσει τί θέλει να κάνει
  • Είναι συνέχεια στον Η/Υ ή στο ίντερνετ

με την ολοκλήρωση των συναντήσεων θα μάθετε να:

  • μπαίνετε στη θέση του εφήβου
  • ακούτε και να καταλαβαίνετε
  • καταναοείτε τους τρόπους σκέψης και τις συμπεριφορές των παιδιών
  • πετυχαίνετε καλύτερη επικοινωνία

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 5 δίωρες διαδοχικές συναντήσεις (Τετάρτες 18:00 – 20:00) με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ανά ομάδα ώστε να γίνεται εξατομικευμένο coaching και  feedback.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για τις 5 δίωρες συναντήσεις είναι 250 Ευρώ ενώ για τους αναγνώστες του Childo δίνεται 10% έκπτωση με την επίδειξη του κουπονιού.

Λίγα Λόγια για το ΣΕΠ&E

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης ΣΕΠ&Ε. – Career Associates λειτουργεί από το 1991 παρακολουθώντας ενεργά και διαμορφώνοντας τις εξελίξεις στο χώρο της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας. Ιδρύτρια και Διευθύντρια του κέντρου είναι η κα Μαρία Κουτσαύτη.

Με ομάδα έμπειρων και σταθερών συνεργατών που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς: Συμβουλευτική Διαχείρισης Σταδιοδρομίας, Συμβουλευτική Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Εκπαιδευτική Συμβουλευτική & Συμβουλευτική Επιχειρήσεων. Επιπλέον διοργανώνει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, και υλοποιεί πρωτότυπες μελέτες και συνεχείς έρευνες.

Με συνέπεια, και σεβασμό στις αξίες της Συμβουλευτικής το Κέντρο συνεργάζεται με εξειδικευμένους ψυχολόγους και συμβούλους, καθώς και με επιστημονικούς φορείς της Ευρώπης και της Αμερικής όπως: A.C.A (Αmerican Counseling Association), Psychological Associates U.S.A., IAEVG (International Association for Educational and Vocational Guidance), FEDORA κ.α.

 Λίγα Λόγια για τις εισηγήτριες

 Η Δρ. Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σε Human Resource Management – University of S. Georgia και Master of Social Science, University of Birmingham. Διαθέτει πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων (coaching & training modules) σε θέματα ανάπτυξης και αξιοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού στην Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκανικές και Αραβικές χώρες και στις ΗΠΑ. Είναι Licensed NLP Coach & Trainer certified από “Advanced Neuro Dynamics” και “The First Institute of NLP & DHE™” Richard Bandler, USA.

Η και Μαρία Κουτσαύτη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού, ABD στη Συμβουλευτική και Οργανωτική Ψυχολογία, από το New School for Social Research – CUNY και το University of London – Birkbeck College και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο με ειδίκευση στο Career Management & Development. Ιδρύτρια και διευθύνoυσα από το 1991 του Κέντρου Συμβουλευτικής Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης “Σ.Ε.Π.& Ε. – Career Associates” και Director του NBCC – Greece,  είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έγκριτο μέλος του European Association for Counselling, όπως και μέλος σε πολλούς ακόμα επιστημονικούς συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής στο εξωτερικό.

 Η κα Αγγελική Χούγια είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το University of Keele και Oικογενειακής και Συζυγικής Θεραπείας από το Institute of Family Therapy, Birkbeck College, University of London.. Εργάζεται από το 1990 ως ψυχολόγος (Αρ. Άδειας 1781/08), σύμβουλος σταδιοδρομίας και οικογενειακή θεραπεύτρια και είναι Associate Director του NBCC –Greece, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έγκριτο μέλος του European Association for Counselling. Έχει διδάξει σε πληθώρα σεμιναρίων.

ΣΕΠ&Ε, Φλέμινγκ 24, Ν. Φιλοθέη Αμαρουσίου, τηλ. 210.68.91.460 και 210.68.16.850, http://www.careerassociates.gr 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Αρέσει σε %d bloggers: