Ό,τι χρειάζεται το παιδί

«Το μέλλον των παιδιών μας περνά μέσα από τη σωστή εκπαίδευση και την εισαγωγή τους στις έννοιες της καινοτομίας και της ομαδικής επιχειρηματικότητας, καθώς …οι σύγχρονες γενιές διψούν για να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματικότητα Νέων / Junior Achievement Greece, κ. Χρήστος Τσάγκος, στο πλαίσιο διοργάνωσης της μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης «Trade Fair 2012» από το ΣΕΝ / JA Greece (www.sen.org.gr), την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens».

Στην εκδήλωση, μαθητές 28 δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων και Γυμνασίων, από την Αττική, τη νότια Ελλάδα και τα νησιά, παρουσίασαν στο ευρύ κοινό τις επιχειρηματικές ιδέες τους και τα προϊόντα που επινόησαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση».

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη Εμπορική Έκθεση στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos», με τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων από τη Βόρεια Ελλάδα. Η διαδικασία της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από μέλη του ΔΣ του ΣΕΝ/JA και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου με την ανακοίνωση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 28-30 Μαρτίου 2012.

Για την αξιολόγηση της προσπάθειας των μαθητών λαμβάνονται υπόψη η καινοτομία, η ποιότητα και ο αντίκτυπος που έχουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Αρέσει σε %d bloggers: