Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Πρόσκληση Trade Fair 2013 - ΑθήναTo Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA GR) διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά δύο Πανελλαδικές Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις, με τίτλο «Trade Fairs 2013», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2013, αντίστοιχα. Η Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας AITthens Information Technology), στην Παιανία Αττικής και της Θεσσαλονίκης στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Οι Εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», το οποίο υλοποιείται από το ΣΕΝ/JA GREECE, σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» για το σχολικό έτος 2012-13, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις επιχειρηματικές τους ιδέες, προωθώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προϊόν ή την υπηρεσία τους. Για την αξιολόγηση των συμμετοχών, η οποία γίνεται από έμπειρη κριτική επιτροπή, θα ληφθούν υπόψη άξονες, όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και ο αντίκτυπος που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και υπηρεσίες στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «JA-YE European Trade Fair 2013», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη  Ρίγα της Λετονίας, στις 13-15 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του ΣΕΝ/JA Greece, παρακαλώ επικοινωνήστε στο +30 2130788600.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Αρέσει σε %d bloggers: