Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Εως τα τέλη Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο Θέατρο Βεάκη την παιδική παράσταση Ο Αστράν και η Μελένια, από το θίασο Αβάντι,  ένα έργο που μιλάει για τη δύναμη του καλού και της πίστης στη ζωή.

Η ιστορία ξετυλίγεται κατά την περίοδο της μεγάλης γιορτής των Αστεριών. Το μαγικό φόρεμα της Μάγισσας Μπελολένης βρίσκεται σκισμένο και οι  Σκιές, που κυκλοφορούν ανενόχλητες στο βασίλειο, ενοχοποιούν τη Μελένια, την κόρη του Βασιλιά.  Η Μελένια είναι ένα μοναχικό κοριτσάκι που έχει χάσει την πίστη της στον εαυτό της και αυτό δυσκολεύει τις σχέσεις με τους γύρω της. Ενώ είναι απογοητευμένη που την κατηγορούν για το φόρεμα της μάγισσας, έρχεται το λαμπερό Αστέρι  Μουσιού Αστράν και όλα αλλάζουν.

Ο Μουσιού Αστράν φωτίζει το δρόμο της και την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι είναι άξια να αγαπηθεί. Όταν εκείνη πείθεται, ο δρόμος της αποδοχής από τους φίλους, τους γονείς και τους κατοίκους της χώρας ανοίγει «μαγικά»!

Το κείμενο είναι των Κέλλυ Σταμουλάκη – Μαρία Κόντου, η σκηνοθεσία των Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Βούρου,  η μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, οι στίχοι των τραγουδιών των Κέλλυ Σταμουλάκη, Γιάννη Προεστάκη, Μαρία Κόντου, τα σκηνικά του  Γιώργου Κολιού και τα κοστούμια της Σοφίας Κατσούρα.

Οι παραστάσεις, διάρκειας 90 λεπτών, δίνονται καθημερινά οργανωμένες στις 10:30 και Κυριακές 11:00 & 15:00

Θίασος Αβάντι: τηλ: 210.9964691, Θέατρο ΒΕΑΚΗ, Στουρνάρη 32, Πολυτεχνείο, Τηλ. Ταμείου: 210 5223 522, 210 5223765

Μέρος των εσόδων πηγαίνει στο σύλλογο  «Το Χαμόγελο του παιδιού»

ΙΦ.

Σχολιάστε

Σάββατο 9.03.2013

Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα.

Taste Advisor

Ό,τι χρειάζεται το παιδί

Moto Routes Blog

Ιστορίες για ταξίδια σε δυο τροχούς

Οι λεξεις μου, my words, mis palabras

Ό,τι χρειάζεται το παιδί